La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Aldous Huxley.


Va néixer el 26 de Juliol de 1894 a Godalming, al comptat de Surrey prop de Londres. La seva família era d'una gran tradició intel·lectual, la seva mare va ser una de les primeres dones que van estudiar a Oxford, era un noi estudiós i intel·ligent, com el seu pare era bióleg va començar el seu aprenentatge al seu laboratori, després continuà els seus estudis en una escola anomenada Hillside, on treballava la seva mare. després d'unes quantes desgràcies familiars i de quedar-se quasi sense visió (per la qual cosa va evitar el seu allistament), va prestar servei voluntari fent classes. Al recuperar la vista va poder ingressar a la Universitat d'Oxford.
Escriu la seva primera novel·la (no publicada) als 17 anys i comença a escriure seriament als 20. Periodista i critic d'art, viatja per tot el mon i es relaciona amb la intel·lectualitat de l'època.
Preocupat pels trastorns que experimenta la civilització occidental, escriu durant els anys 30 interessants llibres que tracten de la greu amenaça del matrimoni entre el poder i el progrés científic, el més conegut d'ells es Un mon feliç.
L
a seva biografia i bibliografia és extensa amb un final que sembla tret d'una novel·la. Us recomano que la llegiu
aquí