La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Marc Levy.


Va neixer a Boulogne-Billancourt, França, el 16 d'Octubre de 1961, als 18 anys va ingressar a la Creu Roja, on va arribar a ser director de recursos d'una de les seves seccions. En 1983 va fundar la seva primera empresa, Logitec France, i a l'any següent es traslladà a Estats Units per començar una empresa especialitzada en imatge digital, Rambow Images. En 1991 canvia totalment de camp i dirigeix un despatx d'arquitectura, Eurythmic Cloiselec.
Però la publicació de la seva primera novel·la, escrita per al seu fill, Si fos veritat (2000), un dels llibres més venuts a França, li va canviar la vida. Els elogis i la projecció internacional que va aconseguir desmenteix la opinió d'aquest escriptor: "Encara segueixo sense considerar-me un veritable escriptor".
Ha publicat també La mirada d'una dona (2001) i Set dies per a una eternitat (2003), actualment viu a Londres i entre els seus pròxims projectes té dirigir cinema, una película produida per Dominique Farrugia.

4 comentaris:

Anna ha dit...

Una idea molt bona. Sempre que comento un llibre intento posar links sobre l'autor, així que et tindré present!

Aida ha dit...

perdona que et faci una petita rectificació. En català el seu primer llibre es titulà Si fos veritat.

La història m'agradà molt, però li vaig veure alguns detalls que vaig atribuir a la inexperiència. No he llegit el seus altres llibres i no sé si han tingut gaire èxit, espero que siguin bons.

salut, un plaer haver trobat el teu blog.

jomateixa ha dit...

gràcies per la rectificació, la veritat és que me'l vaig llegir en castellà i havia traduït el títol al meu aire...
si trobeu alguna cosa que no és correcta no us en estigueu de dir-m'ho.

Jordi Policarp - Els llibres del celler ha dit...

Com són les coses!
Dos anys després dels vostres comentaris, he descobert per casualitat un dels llibres del Marc Levy, que m'han deixat ganes de recercar-ne més d'aquest escriptor (crec que avui en dia encara bastant desconegut a casa nostra). De fet en comento un llibre d'en Marc en el meu bloc.

Fins aviat,

JORDI

http://elsllibresdelceller.blogspot.com/