La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Robin Cook.


Va néixer a Nova York, Estats Units, el 4 de Maig de 1940. És metge i escriptor. Va obtenir el doctorat en medicina en la Universitat de Columbia al 1966. Va treballar en el Queen's Hospital a Honolulu, Hawaii i posteriorment serví a la marina americana. També va treballar com oftalmòleg en el Massachussetts Eye and Ear Infirmary associat al Harvard Medical School a Boston.
El seu primer llibre fou Year of the Intern (1972). Era un apassionat de la ficció i reconeix haver llegit molts best-sellers intentant determinar què era el que feia captar l'atenció dels lectors. Va aconseguir la seva pròpia fórmula i va escriure Coma (1977), de seguida es convertí en un best-seller i l'any següent en van ver una pel·lícula.
Cook escriu thillers mèdics, ho fa per què creu que arriben més a la gent que els articles mèdics. Les seves obres estan considerades les millors novel·les inspirades en la ciència mèdica, actualment té quasi una trentena d'obres.
Ha estat casat dos cops i no té fills. A més de la medicina i escriure li agrada el submarinisme, la egiptologia, la pintura, el surf i l'esquí.