La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

J.K. Rowling.


Va estudiar francès i filologia clàssica a la universitat d'Exeter i va passar un any a París per a perfeccionar els seus coneixements del idioma. La seva mare va morir el 1990, havent patit esclerosis múltiple durant deu anys, alguns mesos més tard Rowling va anar a Porto, Portugal, per a ensenyar anglès, on va coneixer al periodista Jorge Arantes. Es van casar el 16-10-1992 i van tenir una filla anomenada Jessica Isabel, nascuda el 27-7-1993. Ells es van separar uns mesos després i ella va anar a viure a Edimburg, Va tenir força problemes econòmics fins que va publicar els llibres. El 26-12-2001 es va tornar a casar amb Neil Murray i el 23-3-2003 va tenir el seu segon fill David i el 23-3-2005 va tenir la Mackenzie Jean.
El seu editor, Bloomsbury, va voler que ella utilitzes les seves inicials per als llibres de Harry Potter, per què creia que un nom femení no atrauria tant als lectors, i ella hi va posar el nom de la seva avia Kathleen com a segona inicial. Joanne Kathleen Rowling.
Havia escrit dues novel·les per a adults que mai va intentar publicar abans que se li ocorris la idea del Harry Potter, nom que li van inspirar uns veïns amb qui jugava quan era petita, els Potter. Segons Rowling, al finalitzar un viatge en tren ja tenia tots els personatges creats. La publicació del Harry Potter va ser casualitat, ja que en els primers intents va ser refusat per diverses editorials. Per casualitat, una treballadora de Bloomsbury va veure el manuscrit a la pila dels "abandonats", el va llegir i li ensenyà al seu jefe, a qui li va agradar; si no hagués sigut per ella el manuscrit hauria acabat a la brossa. El primer llibre el va vendre per 3000 lliures esterlines, però va ser un èxit, les vendes dels seus llibres l'han convertit en una celebritat, després d'escriure el seu quart llibre va escriure dos llibres per donar els guanys a una ONG. Ara els seus guanys són a perpetuitat, cosa que vol dir que després de morta seguirà guanyan diners pels llibres, pel·lícules i productes de Harry Potter.
La seva web: http://www.jkrowling.com