La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Matilde Asensi.


Va néixer a Alacant. Va estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i treballà durant tres anys als informatius de Rádio Alicante Ser. Més tard passà a RNE com a responsable dels informatius locals i provincials, exercint simultàniament com a corresponsal de l'agència EFE i col·laborant amb els diaris provincials La verdad i Información.
Al 1999 publicà la seva primera novel·la, El Salón de Ámbar, que ha estat traduïda a diversos idiomes. Després van venir: Iacobus (2000), El último Catón (2001), El origen perdido (2004), El peregrinatio (2005) on recupera els protagonistes de Iacobus per realitzar un viatge pel Camí de Santiago, Todo bajo el cielo (2006) i Tierra Firme, on evoca l'atmosfera de les colònies espanyoles caribenyes del segle XVII.
Les seves obres han estat traduïdes a més de deu idiomes. Ha estat finalista dels premis literaris Ciutat de Sant Sebastià (1995) i Gabriel Miró (1996) i ha obtingut el primer premi de contes en el XV Certamen Literario Juan Ortiz del Barco (1996) de Cádiz, i el XVI Premio de Novela Corta Felipe Trigo (1997) de Badajoz.
Podeu veure la seva web aquí