La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Jorge Bucay


Va néixer a Buenos Aires al 1949, en una família modesta del barri de Floresta. Es va graduar com metge al 1973 a la Universitat de Buenos Aires, i es va especialitzar en enfermetats mentals al servei de interconsulta de l'hospital Pirovano de Buenos aires i a la Clínica de Santa Mònica.
Ha treballat des dels tretze anys: Ha sigut venedor ambulant de mitjons, de llibres, de roba esportiva, agent d'assegurances; taxista; pallasso, animador de festes; emmagatzemador; educador; actor; metge de guàrdia, psiquiatra, coordinador de grups, col·laborador de ràdio...
La seva tasca com a "ayudador profesional", com ell es defineix, es divideix entre les seves conferències de docència terapèutica, que realitza des de fa anys viatjant pel mon, i la difusió dels seus llibres.
És autor de Cartas para Claudia, Déjame que te cuente, Cuentos para pensar, Amarse con los ojos abiertos, 20 pasos hacia adelante, El candidato, Las 3 preguntas. És l'autor també de quatre llibres que constitueixen la serie Hojas de Ruta: El camino de la autodependencia, El camino del encuentro, El camino de las lágrimas y El camino de la felicidad.
Les seves obres s'han convertit en bestsellers a Mèxic, Uruguay, Chile, Costa Rica, Veneçuela, Puerto Rico i Espanya i han sigut traduïdes a disset idiomes.