La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Alícia Gili i Sílvia Romero


Una trobada casual mitjançant la pàgina d’Internet relatsencatala.cat i el reconeixement comú per un llibre de capçalera, Fahrenheit 451 de Ray Bradbury, uní el destí literari d’aquestes dues escriptores que, a hores d’ara, ja han editat dos llibres en co-autoria: Jocs de guerra, cosa d'infants i la novel·la de gènere fantàstic Iskander, Un viatge a la màgia dels llibres, guanyadora del 5è Premi Lleida per a Projecte de Novel·la.
Alícia Gili (Terrassa 1966) és Medievalista especialitzada en Història d’Àfrica i ha publicat articles relacionats amb la temàtica africanista: Livingstone, paradigma dels viatges-missioners, Los masai: la producción de lo exótico, entre el mito y la realidad, Imatges en blanc i negre. També ha realitzat incursions en la literatura de ficció tot guanyant alguns premis literaris de narrativa curta, i ha estat seleccionada per a l’edició de diversos llibres de reculls de relats d’autoria compartida, amb títols com: L'últim esglaó, Una mort d'amor, Pagava la pena morir, Amor d'amo.
Sílvia Romero (Barcelona 1962) és llicenciada en Filologia Catalana. S’inicia en el món de la literatura amb l’escriptura de contes infantils, alguns d’ells publicats a la revista Tretzevents, però la seva dedicació es vincula a la novel·la i fins al moment en té dues de publicades: Amor a sang freda (finalista II Premi Sèrie Negra de Novel·la) i Ànima mesquina (guanyadora XVII Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó). També ha guanyat diversos certàmens literaris de narrativa curta i li han editat un recull de relats breus: Verbes (III Premi Ramon Planes de Narrativa Breu).

Podeu veure una entrevista sobre "Iskander un viatge a la màgia dels llibres" aquí.