La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Francesc Arnau i Chinchilla


Sóc un poeta tardà i autodidacte. Vaig nàixer a Godella, localitat del país Valencià, on tinc també la meua residència, el 10 de Novembre de 1953. Treballe a la factoria FORD d'Almussafes. La Poesia és la meua passió. Vaig començar a escriure amb assiduïtat al mateix temps que començava el nou Mil·lenni. He presentat alguns reculls a certàmens poètics com ara el Vicent Andrés Estellés de Burjassot, també a Benissa, Barcelona, Girona, Lleida... A Castelló potser ha estat el meu primer èxit:
El premi de Poesia Ciutat de Castelló, la Flor Natural de l'Any 2003, per "Brut e diví". També he publicat encara que amb poc de soroll a publicacions d'àmbit local.(VORA VIA, Butlletí "Els Gorrons", Llibret de la Festa de Sant Antoni 2005, etc.) A partir d'Octubre del 2006 vaig mamprendre a publicar al web "Relats en Català", participant en activitats com ara el recull de poesia eròtica "Erotisme som tu i jo", així com a les trobades de Premià de Dalt amb motiu del lliurament dels Poemes Il·lustrats per l'Associació d'artistes de Premià de Dalt, i la Gigacalçotrobada de l'any 2009 a Barcelona, on vaig coincidir amb un munt de companys relataires del web.
Des de fa uns anys, vaig començar també a escriure alguns relats en prosa, participant en llibres col·lectius "Contes de fantasmes" i "Relats per a llegir amb una sola mà", publicats per bubok.
Finalment, el mes d'Agost 2009 a les Festes Patronals del meu poble es va fer la "II Nit dels Palmitos Blancs", on es va representar l'adaptació teatral d'algunes de les meues "Històries de Beniatrol", sota el títol de "Nit de Brúfols", a càrrec del Grup de Teatre "Godayla" i també es va fer un recital de poemes meus amb acompanyament de música de corda. Fruit d'aquesta col·laboració amb l'Ajuntament del meu poble, ha estat la publicació del llibre de poemes "L'espill de l'orb", que és una antologia de la meua poesia dels darrers anys, prologada pel meu paisà, l'escriptor Vicent Alonso, i que vaig presentar el passat 15 d'Agost al Teatre Capitolio del meu poble.
Al meu blog http://lespilldelorb.blogspot.com, que vaig encetar el passat 28 de febrer, podeu veure a les darreres entrades tota l'activitat al voltant del llibre.
També he col·laborat darrerament amb el bloc col·lectiu http://versos.cat i a la Revista digital http://cantich.blogspot.com, on podeu llegir poemes meus.

1 comentari:

dibuixetsiversetsblocbonet ha dit...

Collonut, company! Idees clares i anar fent...
I salut i rebolica!