La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Carmen Posadas

Nascuda a l'Uruguai, va viure en aquest país fins els dotze anys. Després viatjà per Anglaterra, Argentina i Rússia, degut que era filla d'un diplomàtic.
Estudià la Universitat d'Oxford, al Regne Unit, prò deixà els estudis per casar-se amb el seu primer marit, Rafael Ruiz de Cueto. Amb ell va tenir dues filles. Va contraure matrimoni en segones núpcies amb l'economista espanyol Mariano Rubio i el 1985 va adquirir la doble nacionalitat: Uruguaiana i espanyola.
Començà la seva carrera literària el 1980 amb llibres per a nens petits. El 1984, el seu llibre El señor Viento Norte guanyà el Premi Nacional de Literatura a la millor edició. Va escriure guions decinema i televisió i dos assajos satírics: Yuppies, jet set, la movida y otras especies, i un any més tard publicà El síndrome de Rebeca: guía para conjurar fantasmas. Des de llavors la seva obra ha anat augmentant.
Existeix una biografia autoritzada sobre l'autora que es diu Carmen Posadas. Una historia por contar, en la qual es recullen tots els anys de la seva vida des de la seva naixença fins a l'actualitat. Ha estat escrita pel periodista Moisés Ruiz, professor de la Universitat Europea de Madrid, de la qual Carmen Posadas és membre del Consell Assessor Universitari. Va ser publicada el febrer de2007 per l'editorial Adhara.