La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Patrick Rothfuss

Patrick Rothfuss ha tingut la sort d'haver nascut a Wisconsin, on els llargs hiverns i la falta de televisió per cable van provocar-li un amor pe la lectura i l'escriptura. La seva mare li llegia de nen, i el seu pare li va ensenyar a construir coses i d'aquesta combinació van sorgir les arrels de les seves narracions.
Després d'haver gaudit de les ciències exactes a l'escola secundària, va començar a estudiar a la universitat com a enginyer químic. Aviat va abandonar-ho i va decidir convertir-se en un psicòleg clínic. Amb el temps va admetre que no tenia idea del que volia fer amb la seva vida.
Durant els propers sis anys va viure la vida d'un estudiant itinerant, treballant a tres llocs i l'estudiant tot el que li interessava: la filosofia, història medieval, el teatre oriental, l'antropologia, la sociologia.... Després de nou anys estudiant es va veure obligat per la política de la universitat a completar el seu títol de grau.... en literatura anglesa.  
Va escriure poesia, escrivia una columna de consells satírica per al diari local, i guions per a un programa d'humor de ràdio. Dos mesos abans de graduar-se, finalment va acabar el projecte en que havia estat treballant durant més de set anys, una història de ficció centrada al voltant de la vida d'un home anomenat Kvothe.
Va tornar a la Universitat per a ensenyar com a professor de literatura. Durant aquest temps, el seu llibre va ser rebutjat per gairebé tots els agents en l'univers conegut. El 2002, un tros de la novel·la hàbilment disfressada com una història curta, va obtenir el primer lloc en un concurs, "El Camí a la Levinshir" es va publicar en el volum 18 de la seva antologia, i  el va portar a un taller d'escriptors a Los Angeles.
Va ser en aquest taller que Patrick Rothfuss va conèixer a Kevin Anderson, qui li va presentar al seu agent, Matt Biale. Finalment Matt va posar-lo en contacte amb el seu actual editor,  Betsy Wollheim i així és com El Nom del Vent va arribar a existir.
Segueix vivint en el centre de Wisconsin. Encara no té televisió per cable, i els llargs hiverns l'obliguen a romandre a l'interior i escriure. Encara dóna classes a l'escola que va aprendre a estimar com a estudiant, i actua com a assessor de The
College Feminists  i del club local  d'Esgrima. Quan no llegeix o escriu, gasta el seu temps jugant a jocs de vídeo i juga també amb l'alquímia en el seu soterrani.
"The name of the wind", la seva primera novel·la es va convertir en el debut més elogiat de la última dècada. s'ha traduït a vint-i-sis llengües (crec que la catalana no està entre aquestes, de moment). Va guanyà el premi Quill al millor llibre de literatura fantàstica. Amazon.com, la més gran llibreria online del món, el seleccionà entre les seves deu "joies ocultes" de 2007. La continuació del llibre és "The wise Man's Fear" i la tercera part "The doors of stone" (títol encara provisional).
La seva Web oficial
El seu blog