La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Anna Rispau i Falgàs

Va néixer a Camallera (Alt Empordà) el 1970, però ha viscut sempre a Barcelona, al Barri de Sants.
Al 1994, es llicencia en Medicina i Cirugia per la Universitat de Barcelona i al 1999 aconsegueix l'especialització, via MIR, en Medicina Familiar i Comunitària a la Unitat Docent de Costa de Ponent.
Participa en diferents comunicacions en congressos nacionals i internacionals i publica diversos articles mèdics.
A mitjan 2004, però, una malaltia renal que arrossegava des de feia temps l'aparta de la seva professió. És en aquests moments comensa la seva obra literària amb poesia, contes i relats. 
L'any 1996, amb coautoria amb Maria Freixes, publica un conte solidari per a la Marató de TV3 dedicada, aquell any, al dolor crònic: Per què tenim dolor? Les plantes ens ajuden a entendre-ho. A partir d'aquest moment comencen a arribar-li els reconeixements literaris, d'entre els quals cal destacar el Orimer Premi de Poesia del Concurs Artístic del Col·legi de Metges de Barcelona Quan el dolor agafa les regnes, els sommis es desboquen; Primer premi del III Certamen Literari L'Ajamia (en modalitat d'haikus); Finalista del I Premi de Poesia Lo Càntich; Primer Premi Josep Grau i Colell de Poesia, Homilies d'Organyà (El silenci de l'aigua, amb coautoria amb Montse Asens); Primer premi Grau Miró de Tanka en català (Nafres de llum) i Finalista del Premi Grau Miró d'Haikus en català (2011); Menció Especial del Premi Marià Manent de Poesia 2011 (Glops de nit).
L'any 2010 entra a formar part de l'associació de Relataires en Català, on participa activament i aconsegueix que diversos contes i poemes seus siguin seleccionats per publicar-se en els reculls d'autoria compartida d'aquesta entitat: Garbuix de contes, Tensant el vers i Criatures fantàstiques, tors ells editats per Meteora.