La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Suzanne Collins

És una escriptora i guionista estatunidenca, especialment coneguda per la seva trilogia Els Jocs de la Fam.
La carrera de Suzanne va començar el 1991, com a guionista en programes de televisió per a nens. Va treballar per a canals com Nickelodeon, incloent programes com "Clarissa ho explica tot", "Els Misteriosos Arxius de Shelby Woo", "Petit Ós" i "Oswald".
També va ser la guionista principal de Clifford, el gran gos vermell (en anglès Clifford Puppy Days) per Scholastic Enternaiments. Va rebre una nominació de la Germandat de Escriptors d'Amèrica (Writers Guild of America) per co-escriure l'aclamat especial de Nadal "Santa, Baby!".
Després de conèixer l'autor de llibres infantilsJames Proimos mentre treballava al programa "Generation O!" en Kid 's WB, es va inspirar per escriure llibres per a nens pel seu compte.
La inspiració de Gregor el Subterrani, el seu primer llibre de la saga Les Cròniques de les Terres Baixes, ve en part de Alícia al país de les Meravelles, ja que quan era petita pensava en les possibilitats que tenia algú de caure per un forat al cau d'un conill i trobar una festa del te.
Collins també va escriure un llibre d'imatges que rimen il·lustrat per Mike Lester titulat Quan Charlie McButton va perdre el poder.