La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Sebastià Bennasar i Llobera

Nascut a Palma de Mallorca al 1976. Llicenciat en Humanitats i màster en Història del Món per la Universitat Pompeu Fabra. És escriptor, traductor i crític literari.
Ha treballat onze anys com a periodista a les redaccions del Diario Baleares i de Diari de Balears, on ocupà el càrrec de cap de Cultura. Fou crític literari del suplement l'Espira des de 1999 fins a la seva desaparició el 2013 i de la pàgina web Llegir en Cas d'Incendi i la revista Bearn. Ha col·laborat ocasionalment amb altres mitjans de comunicació de les Illes Balears, Catalunya i el País Valencià.
Col·labora amb diferents editorials fent informes de lectura i traduccions. Ha impulsat nombrosos projectes culturals, congressos i festivals literaris, sobretot dedicats a novel·la negra, com "Lloseta Negra", que va dirigir durant quatre anys i "Tiana Negra", festival dedicat a la novel·la negra en català. Juntament amb el periodista Carles Domènec ha creat Bearn, un projecte que inclou una escola d'escriptura i de cursos culturals, una revista literària, i una agència de comunicació cultural. El 2014, juntament amb Josep Pich Mitjana, Joan Pastrana, Josep Contreras i Laura Baeza ha impulsat Nova Editorial.
Tot i que ha conreat altres gèneres com la novel·la, el relat breu, la poesia i la no ficció, té una trajectòria notable al voltant del món negre i criminal.
Podeu veure totes les seves publicacions aquí.