La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

María Dueñas

Nascuda a Puertollano, Ciudad Real, España, al 1964. Té set germans, i és doctora en filologia anglesa i professora titular a la Universitat de Múrcia. Viu a Cartagena. 
Ha impartit docència en universitats nord-americanes i és autora de treballs tan culturals, educatius, editorials... La seva família materna va viure a Tetuan durant l'època del Protectorat Espanyol al Marroc i va ser a partir dels seus records d'aquella època que va néixer al 2009 la seva primera obra, El Temps Entre Costures.
En el 2012 torna a tenir un gran èxit de vendes a Espanya gràcies a la seva segona novel·la, La Missió de l'Oblit, una novel·la a mig camí entre les missions de Califòrnia i l'Espanya actual. A més, ha rebut el Premi de Cultura1 de la Comunitat de Madrid en la categoria de Literatura.
Ha rebut diversos premis literaris per El Temps Entre Costures, com el Premi Ciutat de Cartagena de Novel·la Històrica, que és el màxim guardó que atorga cada any la Setmana de Novel·la Històrica. S'ha fet una sèrie d'aquesta novel·la a la cadena televisiva “Antena 3". 
La seva web oficial aquí.