La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Àngel Burgas

Neix a Figueres i passa els primers 18 anys entre la capital de l'Empordà i Roses, població veïna i de mar que apareix sovint en els seus escrits (MAX, Les vacances d'un senyor de Malmö, Show, L'habitació d'en Lionel...). El seu pare, Vicenç Burgas era telegrafista, periodista i poeta, i la seva mare, Carme Trèmols, professora de dansa. És el primer de cinc germans.
A Figueres s'inicia en els tres àmbits: llegeix molts llibres i escriu poemes i narracions, participa en exposicions de pintura i és alumne de Josep Ministral a qui substitueix més endavant portant un taller de plàstica per nanos. 
Forma el seu grup de teatre, Tarima de Joc. Estudia Belles Arts a la Universitat de Barcelona (1983-1988) i des d'aleshores viu a la capital del Barcelonès. Fa una estada de dos anys a Berlín, Alemanya (1988-1990), admès com a alumne convidat a la Höchshule der Kunste (Escola superior d'art) a la classe de K. H. Hödicke. Berlín és una altre espai que apareix sovint a les seves obres (Adéu, La fi d'Europa). De tornada a Barcelona, abandona progressivament la plàstica per concentrar-se i apostar per les lletres. Publica per primer cop a Proa el recull de contes Show (1999) i treballa de professor de plàstica i dibuix tècnic a diferents escoles de la ciutat.
Àngel Burgas alterna la literatura per a adults i per a joves. Actualment pertany al consell de redacció de la revista Faristol i compagina l'escriptura amb l'ensenyament.