La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Flavia Company

Nascuda a Buenos Aires, Argentina el 1963. És escriptora, periodista i traductora i viu a Catalunya des de l'any 1973. Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estudiat piano i l'apassiona navegar en el seu veler, el Proteo.
Ha treballat també com a crítica literària, professora de tallers literaris i presentadora de televisió (BTV), però la seva trajectòria professional destaca per la seva literatura. Com a escriptora, cultiva l'assaig, el conte, la prosa poètica i la novel·la. És professora a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i del Màster de Creació Narrativa de la Universitat Pompeu Fabra.
L'any 1990 es trasllada a sant Carles de la Ràpita, una ciutat que més tard retratarà en el seu llibre "Retrat de la Ràpita", il·lustrat per la pintora i amiga seva, Rosa Querol. A partir del 1995, viu entre Sant Carles i Barcelona, on impartirà tallers literaris tant per a nens com per a adults. Durant aquest temps també ha col·laborat com a crítica literària al diari La Vanguardia i El Periódico de Catalunya.
Ha publicat poesia i novel·la en català i castella. Si voleu saber més sobre ella o la seva obra podeu visitar el seu bloc: El seu blog:  http://fcompany.blogspot.com.es/