La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Antonia Huertas

Nascuca a Fuensanta (Jaen), però va creixer a Esplugues de Llobregat, on es va traslladar la seva família quan ella tenia dos anys. Actualment viu a Barcelona.
Llicenciada en Matemàtiques i Humanitats, i doctora en Lògica Matemàtica. És professora dels Estudis d'Ïnformàtica, Multimèdia i Telecomunicació, directora del Máster en Ingenieria Computacional i Matemàtica, i directora del grup d'investigació TEKING (Technology-Enhanced Knowledge and Interaction Group) de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Les seves àrees d'investigació són la Lògica aplicada a la Inteligència Artificial i el e-Learning.
Les seves passions són la lògica, la reflexió racional i la ciència com a estratègia fonamental d'aproximació a la realitat (i al yo), l'altra és la literatura, la filosofia i l'art. Totes imprescindibles i complementaries, segons ella.
Participa en tertulies literaries i ha escrit narració i poesía desde sempre. Tot i que li agraden molts gèneres literaris, la seva primera novel·la, "Alterworld", i la que la va segir "Incognitus" (offVersatil), son de les poques novel·les criminals que tenen com a temàtica la ciberdelinqüència i el ciberterrorisme, i a més amb una investigadora femenina.