La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Nuria Martí Constans.

Va nèixer a calella de la Costa al 1966, però fa més de vint anys que viu a Girona. És llicenciada en Filologia Catalana i treballa al Consorci per a la Normalització Lingüística. S'ha dedicat a l'ensenyament des de l'any 1992, i fa classes per adults.
Va ser finalista del premi Just M. Casero 2007 amb la seva primera novel·la Hores prohibides (publicada per Amsterdam-Ara Llibres el 2009). Després va quedar finalista del premi "Vet aquí un gat "de conte infantil amb el relat La mosca de Camós, publicat per l'Ajuntament de Montcada i Reixac l'Abril de 2009, i va guanyar el premi Sant Jordi de Narrativa de l'Ajuntament de Sarrià de Ter amb el recull de relats Naturalesa humana. La primavera de 2009 va guanyar també el 1r. Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil convocat per CCOO amb publicació (tardor 2009) a Publicacions de l'Abadia de Montserrat.
Col·labora també a la Revista de Girona, a la revista Es Còdol de Calella de Palafrugell i fa de jurat als "Premis Literaris dels Amics de la Unesco" de Girona i als "Premis de Narrativa Sant Narcís" de la mateixa ciutat.
Té un bloc que podeu visitar aquí.