La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

JOAN DE DÉU PRATS i PIJOAN

Va néixer el 15 de febrer de 1962. Ha cursat estudis de periodisme i actualment es dedica íntegrament a l’ofici d’escriptor.

Dins de l’àmbit de la narració ha publicat més de 70 llibres  per a nens, nenes i joves. Té també un llibre de titulat Terra de Castells. Ha realitzat adaptacions d'operes a contes, de contes clàssics a obres de teatre i traduccions del castellà al català.

En l’àmbit de les publicacions ha col·laborat en les revistes El Drall, El Triangle, El Jueves, La Puta Mili, Humor a Tope, Zipi-Zape, Cavall Fort, Tretzevents; i als diaris Avui (suplement de l'Ahir, El Periódico, La Vanguardia (El Burladero), i el Mundo (fent l'acudit diari a la secció de Catalunya).

Guardonat amb diferents premis nacionals i internacionals. Els seus llibres han estat traduïts al castellà, italià, xinès, anglès, francès, gallec, euskera i braille.

Com a guionista ha treballat en sèries i programes de TVE, Telecinco i la xarxa de televisions locals de Catalunya, fent guions de dibuixos animats (programa infantil Què NON?), sèries d'humor, concursos i musicals, radiofònics i publicitaris.

Ha participat de jurat del concurs Conte Kurt, convocat per l'Editorial La Galera, durant un seguit d'anys.
La seva web: aquí