La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Josep Rubió Sobrepere

És de Cervià de les Garrigues, nascut al 1968. Doctor en història contemporània per la Universitat de Lleida al 2011. diplomat per l'Escola de Professorat d'EGB de la Universitat Autònoma de Barcelona en l'especialitat de Ciències Socials.
Actualment és professor de secundària a l'INS Josep Lladonosa de Lleida, president del Centre d'Estudis de les Garrigues i conseller i cap del departament de Ciències Econòmiques, Humanes i socials de l'Institut d'Estudis Ilerdencs.
Col·labora en el projecte del Centre d'Història contemporània de Catalunya, dedicat a la recerca sobre el Cost Humà de la Guerra Civil a la comarca de les Garrigues. Fou membre integrant del Pla Pilot a Lleida en l'elaboració del Memorial Democràtic (1931-1980) avalat pel Departament de Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya referent a la demarcació de Lleida.
Ha rebut diferents distincions, premis, ajuts i beques a la investigació per a projectes d'abast comarcal i local amb relació a les Garrigues. Ha comissariat l'exposició La Guerra Civil a les Garrigues (1936-1939).
Ha publicat diferents treballs relacionats amb la guerra civil i el cooperativisme a la comarca de les Garrigues.