La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Imma Monsó

Nascuda a Lleida al 1959. És escriptora i professora de llengües estrangeres. Va fer estudis de Filologia Francesa i es va especialitzar en lingüística aplicada a les universitats d'Estrasburg i Caen.
La seva trajectòria com a narradora comença el 1996, amb el llibre de contes
Si és no és, que havia rebut el premi Ribera d'Ebre. El mateix any publica la novel·la No se sap mai (1996). L'any 1998 publica la novel·la Com unes vacances, premi Prudenci Bertrana i premi Cavall Verd de la Crítica Catalana.
El 2001 publica la novel·la
Tot un caràcter i més tard es dedica al gènere del conte i la narració curta, que havia estat la seva primera opció. Millor que no m'ho expliquis (2003) i Marxem, papà. Aquí no ens hi volen (2004). També ha publicat un estudi en clau irònica sobre les semblances entre el poble català i el japonès, Hi són però no els veus (2004).
El 2007 guanya el premi internacional Terenci Moix al millor llibre de l'any de ficció, per Un home de paraula. El 2009 publica la novel·la Una tempesta. El 2012 guanya el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull per la novel·la La dona veloç, també guardonada amb el Premi El Setè Cel de Salt el 2013. Any que és reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura a la seva trajectòria.
L'Aniversari, és la seva última novel·la. Inquietant i fantàstica.