La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Sílvia Romero

Neix a Barcelona el 1962. És llicenciada en Filologia Catalana a la universitat de Barcelona.
Comença al món de l'escriptura amb contes infantils, alguns publicats a la revista Tretzevents. Amb relats breus obté diversos guardons literaris, com el III Premi Ramon Planes de Narrativa Breu, amb el recull de contes titulat Verbes.
En poesia col·labora amb la Fundació Akwaba per tal de denunciar la situació dels nens i nenes soldats arreu del món mitjançant el llibre de Jocs de guerra. Cosa d'infants, escrit amb coautoria amb Alícia Gili.
En el camp de la novel·la ha escrit Amor a sang freda, finalista del II Premi sèrie negra de Novel·la (2002); Ànima mesquina, guanyadora del XVII Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó (2004); Iskander. Un viatge a la màgia dels llibres, guanyadora del 5è Premi Lleida per a projecte de Novel·la (2006) i finalista del I Premi Ictineu (2009), escrit amb coautoria amb Alícia Gili; Júlia M., guanyadora del IV Premi Ramon Roca Boncompte (2008); i El camí del Bandama Vermell, guanyadora del Premi Columna Jove 2010, escrit amb coautoria amb Alícia Gili.
En teatre ha publicat Verí, finalista del 8è Concurs Literari Vila de Gràcia. Textos Teatrals (2010)
Amb la novel·la El Plagi ha guanyat el 15è Premi El Lector de L'Odissea (2013), i amb el recull de relats A la colònia hidràulica i altres contes, guanya el XXIV Premi de narrativa vila de l'Ametlla de Mar, 2016.
Si voleu veure més sobre ella: aquí.