La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Anna Maria Villalonga

Professora de literatura catalana a la UB. Escriptora, investigadora, crítica literària i de cinema i Professora de literatura catalana a la Universitat de Barcelona.
Especialista en novel·la negra. Escriu regularment en diversos mitjans. Ha publicat un bon nombre de relats en reculls col·lectius. El 2013 va publicar "Les veus del crim" (converses amb 12 autors de novel·la negra catalans) i va coordinar l'antologia de relats "Elles també maten" (Llibres del Delicte). Al 2014 va publicat la seva primera novel·la: "La dona de gris" (Llibres del Delicte), que va guanyar el Premi a la millor novel·la en català del Festival València Negra 2015. Al 2015 un nou recull de relats, "Noves Dames del Crim" (Llibres del Delicte). al 2017 publica El somriure de Darwin (Llibres del Delicte). A finals de 2017 publica un recull de relats, Contes per a les nits de Lluna Plena (Apostroph edicions).
Ha esstat designada per la Generalitat de Catalunya, Comissària de l'Any Pedrolo, celebrat el 2018 en commemoració del centenari del naixement de l'autor.
El seu bloc: aquí.