La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Tade Thompson

Nascut a Londres, de pares d'origen ioruba (Àfrica Occidental, Nigèria Occidental). Va créixer a Nigèria perquè la seva família s'hi va traslladar el 1976.
Va estudiar medicina i antropologia social, i es va especialitzar en psiquiatria. Més endavant, al 1998, Thompson va tornar al Regne Unit i, després va partir de nou per passar un any treballant a Samoa. Ara treballa a la costa sud d’Anglaterra. 
És psiquiatre i escriptor. Thompson s'ha especialitzat en obres de ciència-ficció i de terror. És autor de la novel·la Rosewater (finalista del premi John W. Campbell i guanyadora del premi Arthur C. Clarke 2019) i de la novel·la guanyadora del premi Kitschies Golden Tentacle, Making Wolf. Recentment s’han adquirit els drets cinematogràfics de la seva novel·la Els assassinats de la Molly Southbourne, que és també la seva primera novel·la traduïda al català. 
També ha escrit relats curts, com ara The Apologists, que va ser finalista al premi British Science Fiction Association, i també treballa ocasionalment com a il·lustrador.