La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Teresa Saborit

Escriptora, narradora oral, assessora literària i especialista en gamificació de projectes literaris. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.cat, web pel foment de la creació literària en català.
Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF (premi extraordinari al millor expedient acadèmic del 2006), amb postgraus en finances i control de gestió per la UOC, EADA i AFI. En paral·lel, va realitzar l’itinerari de narrativa de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, va cursar la primera edició del Màster en Creació Literària de la UPF (2009), té un Màster en Gamificació i Narratives Transmèdia per l’IEBS (2015) i ha cursat el postgrau professional d’Assessoria Literària i Edició de Taula organitzat per Historias donde vivo i l’agència literària Sandra Bruna (2018). És membre del Col·legi d’Economistes de Catalunya, de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i de l’Associació de Relataires en Català.
Durant molt de temps vaig compaginar la meva faceta d’escriptora amb la d’economista, fins que el gener del 2015 va decidir fer un canvi radical de vida i dedicar-se a les lletres a temps complet.
Autora de nombrosos escrit, relats i novel·les, ha guanyat també força premis. Si voleu saber més sobre aquesta autora, visiteu la seva pàgina:  https://teresasaborit.cat/