La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

CARME CHAPARRO

Nascuda a Salamanca el 5 de febrer de 1973. Llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Va ser redactora d’alguns programes de TV3 com Ciutadans, Generació X o Les coses com són. Va treballar també pel diari La Vanguardia. Va ser redactora dels serveis informatius de Cadena SER a Tarragona i cap de redacció de la revista Zona Alta. A BTV va ser directora i presentadora del programa 39 punts de vida. A Ràdio Hospitalet també va ser directora i conductora del magazín de cap de setmana De nou a nou.

El 1997 va treballar a redacció d’Informativos Telecinco a Catalunya. El 1998 va passar a ser presentadora i editora als mateixos informatius, en horari matinal i de migdia. Va presentar programes especials com els electorals i altres grans esdeveniments i va ser moderadora dels debats de política en les eleccions al Parlament de Catalunya. A partir del 2004 va passar als informatius de cap de setmana dins la mateixa cadena. També ha estat conductora de programes especials.

És membre del club de les 25, un grup feminista. És col·laboradora de les revistes Yo Dona i Mujer Hoy, és tertuliana de Punto Radio i imparteix cursos per a portaveus empresarials.

El 2017 obtingué el Premi Primavera de Novel·la per la seva primera novel·la: “No soy un monstruo”. També ha publicat “Calladita estás más guapa” i “No decepciones a tu padre”