La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Sarah Waters


Va néixer a Neyland, Pembrokeshire (Gal·les) al 1966. La seva mare mestressa de casa i el seu pare treballava a les refineries de petroli. Va estudiar a la Universitat de Canterbury, on va obtenir la llicenciatura en Literatura Anglesa.
Durant l'elaboració de la seva tesi va interessar-se en la literatura gai i lesbiana del segle XIX. Així va començar a projectar el que havia de convertir-se en la seva primera novel·la, Tipping theVelvet (1998), de la qual la BBC n'ha preparat una adaptació. També és autora de la novel·la Affiniti (1999), guardonada del Somerset Maughan Award. Fingersmith (Falsa identitat, 2003) va ser finalista dels prestigiosos premis Booker Man i Orange, i l'última de moment The night watch (2006). També publica articles de gènere, sexualitat i història en revistes com Feminist Review, Journal of the History of Sexuality i Science as Culture. Al gener de 2003 va ser seleccionada per la revista Granta com una de les 20 millors escriptores i escriptors joves de Gran Bretanya. El mateix any va rebre el premi South Bank de lliteratura i va ser nombrada autora de l'any en els British Book Awards.
Actualment viu amb els seus gats en l'atic d'una casa victoriana a Kennington, al sudest de Londres, ciutat que li resulta inesgotablement inspiradora, però somia tornar a viure, algun dia, al costat del mar.
la seva web aqui