La meva adreça: tumateix.llibres@gmail.com

Isabel Allende

Va néixer el 1942 a Lima mentre el seu pare era ambaixador de Chile a Perú. Els seus pares es van separar al 1945 i la seva mare va tornar a Chile amb ella i els seus dos germans on va viure fins al 1953. Entre 1953 i 1958 va viure a Bolívia i Beirut (Líban). A Bolívia va estudiar en una escola estatunidenca i a Beirut en un Col·legi privat anglès. Al 1958 retornà a Chile i es casà.
Des de 1959 fins 1965 va treballar en la Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO) a Santiago de Chile. Passava també llargues temporades a Europa, residint a Bruseles i Suisa. A partir de 1967 va participar en la redacció de la revista Paula, alhora que publicava diversos articles i col·laboracions en la revista infantil Mampato. Va publicar també contes per a nens.
Després del cop d'estat del General Pinochet es va exilia a Veneçuela, on va residir durant tretze anys, treballant en el diari El Nacional, de Caracas i en una escola secundaria fina al 1982. Llavors va publicà la seva primera obra teatral La casa de los siete espejos (1975).
Al 1981, el seu avi està morint-se als 99 anys i ella li escriu una carta que es converteix en La casa de los espíritus (1982), la seva primera novel·la i la més coneguda, que va ser adaptada i portada al cinema i al teatre. Des de llavors ha publicat un gran nombre de llibres.
Des del 2014 viu a Califòrnia.
La seva pàgina oficial aquí